Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR Det er en forudsætning for medlemskabet af Risskov Roklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Risskov Roklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Risskov Roklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Risskov Roklub.

Beløbet, du skal betale for medlemskabet af Risskov Roklub, trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 14 dage inden hver betaling modtage en faktura via e-mail eller sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Risskov Roklub benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Risskov Roklub men hos Dibs.

Kvittering for betaling sendes pr. mail. Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du kan stoppe abonnementet ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Risskov Roklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, skal du logge dig ind på www.risskovroklub.dk. Klik på "Betalingskort" og tilmeld dit nye kort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Risskov Roklub, og som beskrevet ovenfor

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE AF MELDLEMSKAB Ønsker du ikke længere medlemskab af Risskov Roklub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.