INDMELDELSE OG MERE INFORMATION

Nye medlemmer, der ikke har roet havkajak før, skal gennemføre et instruktionsrokursus.
Der startes med et èndags kursus sammen med klubbens uddannede instruktører på Knudsø ved Birkhedens Camping.
Vi håber, at vi får mulighed for at gennemføre kurset den 16. og eller 17. maj.
Der kommer nærmere information, når vi får lov til at åbne op for kursusaktiviteter.
Sammen med klubbens instruktører gennemgås materiel, roteknik, sikkerhed og redningsøvelser.
Herefter skal du ro 70 km sammen med klubbens instruktører.  Det foregår oftest på Århus bugten, hvor vi ror ud fra Risskov roklub.
Når det er sket, skal du vise, at du mestrer div. redningsøvelser og så er du "friroet" og må selv tage ud at ro.
Tilmeld dig på "forsiden" af hjemmesiden.
Tilmeldingsfristen er den 14. maj.
For yderligere spørgsmål, kan du kontakte vores kajakinstruktionschef Michael Gadgaard på mail kajakkanin@gmail.com