Er du interesseret i at ro havkajak?

Vi holder info aften den 8. april kl. 19.00 i vores klublokaler på Fortevej 107, 8240 Risskov.

Her kan du få svar på dine spørgsmål samt et indblik i, hvad det vil sige at ro havkajak og være en del af et hyggeligt klubfællesskab.
Nye medlemmer, der ikke har roet havkajak før, skal gennemføre et instruktionsforløb.
Første skridt er en tur i svømmehal den 24. april. Her skal vi lære at komme ind og ud af kajakken. Derefter har vi første dag på vandet. Det bliver formentligt på Knudsø ved Silkeborg enten den 8. eller 9. maj. Her gennemgår vi de mest basale roteknikker.
Når alt dette er veloverstået, skal vi i gang med ”frironing”. Før du kan få lov at komme ud på egen hånd, skal du ro 70 km sammen med klubbens uddannede instruktører og vise at du mestrer diverse redninger. Vi har fælles roaftener med instruktør tirsdage og torsdage i maj, juni og hen i juli. Tilmeldingsfrist til informations aften: 7.april 2021.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Michael Gadgaard på  mail : nyikajak@risskovroklub.dk

Tilmelding til info aften 8. april kan ske via mail : nyikajak@risskovroklub.dk