Havkajak - er det noget for dig?

Drømmer du om at ro kajak, at få storslåede naturoplevelser, at udfordre og overvinde dig selv på vandet, og møde nye mennesker - så er Risskov Roklub måske noget for dig!
Vi er en hyggelig roklub med stort fokus på fællesskab og gode oplevelser.
Vi har igennem hele året faste ro-aftener og fælles ture både i vores eget farvand i Aarhusbugten og andre steder i landet, både med og uden overnatning. Om vinteren øver vi os i svømmehallen og har rospinning.

Vi starter hvert år et hold af nye kajakroere, og du har chancen for at komme med.

Dette års hold af nye kajakroere er nu på vandet, men vi åbner for tilmelding til nyt hold tidligt i 2023.
Du kan tilmelde dig ventelisten til næste års - skriv til Velaja på mail: nyikajak@risskovroklub.dk
- eller hold øje med facebook og hjemmesiden.

Vores hold af nye kajakroere starter med at lære kajakken at kende først i svømmehallen og dernæst på roligt sø-vand med en hel dags kursus ved en af Silkeborg-søerne. Derefter er der frironing tirsdage og torsdage aftener i maj, juni og hen i juli. Man kommer til de ro-aftener man kan, og bliver friroet når man har roet 70 km og demonstreret at man kan sine redninger.
Undervejs arrangerer vi weekendtur, hvor du kan opleve hvordan det er at tage på langtur med al sin bagage i kajakken.
Sidst i forløbet er der mulighed for at deltage i 2. kursusdag.
Du bliver gennem hele forløbet guidet og vejledt af klubbens instruktører.

Vi arrangerer en informationsaften tidligt i 2023, hvor du kan høre mere.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Velaja: nyikajak@risskovroklub.dk