INDMELDELSE OG MERE INFORMATION

Nye medlemmer, der ikke har roet tidligere, skal gennemføre et instruktionskursus.

Kurset starter med vandtilvænning og redningsøvelser i Vejlby Risskov Hallens svømmebassin lørdag d. 18. april om eftermiddagen.

Dernæst gennemføres et en-dags kursus sammen med klubbens uddannede instruktører på Gudenåen v. Skyttehuset Camping d. 2. og 3. majSammen med instruktørerne gennemgås materiel, roteknik, sikkerhed og redningsøvelser.

I løbet af foråret skal du ro 70 kilometer med instruktørerne, før du er ”friroret”.

Derefter kan du ro uden instruktør på alle tidspunkter sammen med klubbens andre medlemmer.

Du er velkommen til at tilmelde dig nu, så kommer du på venteliste til sæson 2020.

Alle der står på ventelisten modtager en invitation til informationsmødet som afholdes i Risskov Roklub d. 10. marts kl. 19.00. Tilmeld dig gerne informationsmødet på kajakkaniner@gmail.com.

Har du spørgsmål, kan du kontakte instruktionschef Morid ligeledes på kajakkaniner@gmail.com og få mere at vide om, hvordan du kommer i gang.

SVØMMEPRØVE

Inden du begynder på klubbens instruktionskursus forventer vi, for din og dine medroeres sikkerhed, at du kan svømme mindst 600 m uden hjælpemidler og uden pause.

Der aflægges ikke svømmeprøve.

Klubben har i løbet af vinterperioden en række svømmelørdage hvor du kan vedligeholde dine svømmefærdigheder.

Det hænder, at vi tager kajakker med i svømmehallen, så du også får mulighed for at træne teknik her.

Henter billeder...