Fællesture til farvande uden for Risskov Roklub

Hvert år arrangeres fællesture til andre rofarvande. Vi kører i samlet flok og kajakkerne transporteres på biler og på klubbens kajaktrailer.

Der arrangeres både endagsture og ture der strækker sig over flere dage. Vi har bl.a. roet på Hjarbæk Fjord, Mariager Fjord, Fur rundt, Venø rundt, Æbleø og Samsø. Hvert forår og efterår arrangeres ture på Gudenåen.

Sommertur

I uge 28 tager vi på sommerferiekajaktur. Her er der både tid til roning i fremmed farvand og hyggelig samvær med hinanden.

Vi bor i private telte og medbringer et stort fællestelt, hvori vi laver mad og fortærer måltiderne. Da vi har base et fast sted er der både mulighed for at ro lange og korte ture som humøret eller dagsformen er til. De foregående år er turen gået til Sverige, Mechlenburg/Vorpommeren-Tyskland ,  Tåsinge og  Hundested.

Fællesture 2022

18 april Hjarnø/Alrø 20 km Velaja
13 - 14 maj Skanderborg - Silkeborg 40 km Michael
26 - 29  maj Gudenå explorer 100 km Michael
18 - 19 juni Gudenåen - for nye roere 30 km Velaja/Michael
 31 juli Vejle Fjord   Lilli
9 - 16 juli Sydfyn   Michael/Søren
20 - 21 august Bugten rundt  40 km Jonas og Julie
3 september Hjelm 15 km Torben
10 - 11 september Hjarbæk Fjord og Fur rundt 45 km Michael
17 - 18 september Mariager Fjord 40 km Michael
1 - 2 oktober Løvfaldstur Gudenåen 60 km Michael

Sommerferietur går i år til det sydfynske - Tåsinge. Ansvarlig for turen er Søren og Michael.

Der er også plads til spontane ture både en og to dages ture f. eks. ture til Brabrand sø og det sydfynske øhav