FÆLLESTURE TIL FARVANDE UDEN FOR RISSKOV ROKLUB

Hvert år arrangeres fællesture til andre rofarvande. Vi kører i samlet flok og kajakkerne transporteres på biler og på klubbens kajaktrailer.

Der arrangeres både endagsture og ture der strækker sig over flere dage. Vi har bl.a. roet på Hjarbæk Fjord, Mariager Fjord, Fur rundt, Venø rundt, Æbleø og Samsø. Hvert forår og efterår arrangeres ture på Gudenåen.

SOMMERTUR

I uge 28 tager vi på sommerferiekajaktur. Her er der både tid til roning i fremmed farvand og hyggelig samvær med hinanden.

Vi bor i private telte og medbringer et stort fællestelt, hvori vi laver mad og fortærer måltiderne. Da vi har base et fast sted er der både mulighed for at ro lange og korte ture som humøret eller dagsformen er til. De foregående år er turen gået til Sverige, Mechlenburg/Vorpommeren-Tyskland ,  Tåsinge og  Hundested.

FÆLLESTURE 2019

Km