Fællesture til farvande uden for Risskov Roklub

Hvert år arrangeres fællesture til andre rofarvande. Vi kører i samlet flok og kajakkerne transporteres på biler og på klubbens kajaktrailer.

Der arrangeres både endagsture og ture der strækker sig over flere dage. Vi har bl.a. roet på Hjarbæk Fjord, Mariager Fjord, Fur rundt, Venø rundt, Æbleø og Samsø. Hvert forår og efterår arrangeres ture på Gudenåen.

Sommertur

I uge 28 tager vi på sommerferiekajaktur. Her er der både tid til roning i fremmed farvand og hyggelig samvær med hinanden.

Vi bor i private telte og medbringer et stort fællestelt, hvori vi laver mad og fortærer måltiderne. Da vi har base et fast sted er der både mulighed for at ro lange og korte ture som humøret eller dagsformen er til. De foregående år er turen gået til Sverige, Mechlenburg/Vorpommeren-Tyskland ,  Tåsinge og  Hundested.

Fællesture 2021

13. -16.  maj Gudenå explorer 102 km Søren og Lone
5. juni Venø rundt 25 km Gurli og xx
19. - 20. juni Gudenåen - for nye roere 30 - 40 km Michael
8. august Vejle Fjord   Lilli og xx
14. - 15. august Bugten rundt for hele klubben 40 km Michael, Anne og xx
21. august Hjarnø/Alrø Horsens Fjord   Veleja og Michael
4. - 5. september Hjarbæk Fjord og Fur rundt 20 km og 25 km Michael og xx
25. - 26. september Løvfaldstur Gudenåen 60 km Michael og xx

Udover ovennævnte har vi sommerferietur i  uge 28, som endnu ikke er fastlagt. Ansvarlig for denne tur er Søren, Lone og Michael.

Der er også plads til spontane ture både en og to dages ture f. eks. ture til Brabrand sø og det sydfynske øhav