VELKOMMEN TIL RISSKOV ROKLUB

RISSKOV ROKLUB - EN KLUB FOR MOTION OG FÆLLESSKAB

Hvordan får man styrket alle muskler i kroppen, frisk luft, naturoplevelser, super samvær og mulighed for at ligge ved stranden og nyde solen efter træning?

Risskov Roklub er en klub for motion og roning men også en klub, hvor vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold mellem medlemmerne.

Klubben ligger ved Bellevue strandpark, hvor vi har direkte adgang til havet ved klubbens egen bådebro. Som medlem af Risskov Roklub får du brugt de fleste muskler i kroppen, og du vil komme helt tæt på naturen, havet og vinden. Du bliver fortrolig med hav og bølger, og du vil med mellemrum opleve marsvin og sæler på nærmeste hold. Samtidig er du som medlem af Risskov Roklub del af et stærkt fællesskab både på land og på vand.

Corona har sat verden på den anden ende.

Det mærker vi også i Risskov Roklub.
Med tidligere besked på info til alle medlemmer, ser vi os nødsaget til at stramme lidt mere op.
- Badefaciliteterne og klublokalet vil fredag blive aflåst. Har du ting, du gerne vil have ud, skal det gøres inden fredag.
- Roning. Standeren vil blive sat op den 28. marts. Den nye sæson er dermed startet.
- DffR har meldt ud at inriggere o.l. ikke kan komme på vandet.

- Dansk Kano og Kajakforbund melder ud,  at kajakker godt kan komme på vandet. Vask grundigt efter roning. Alle Følles aktiviteter aflyses fremadrettet..

- Bestyrelsen har besluttet, at det er tilladt at komme på vandet i kajak. Dog skal alle benytte handsker. Handsker skal benyttes på klubbens område. Dvs. fra du taster koden ind for at åbne døren til du lukker den igen..Husk at dørhåndtag og taster på bla. Pc’er  er udsatte smitteområder.

. Du skal også benytte handsker, når du ror. Det vil mindske spredningen af Corona.- højest 10 personer -
- Hold afstand. , min. 1 m til nærmeste person.
- Ophold i klubben  er på eget ansvar!!!
- Tag ikke ud at ro hvis du er i tvivl, om der kan være en sundhedsmæssig risiko.
Disse tiltag er gældende til andet meldes ud.

I RISSKOV ROKLUB KAN DU RO INRIGGER, HAVKAJAK, COASTAL OG OUTRIGGER

Vil du vide mere om kajakroning så klik ind på havkajak i menuen, og er du interesseret i robåd – inrigger, coastal og outrigger – så klik på robåd.

Du er velkommen til at kontakte instruktionscheferne for inrigger og kajak:

Instruktionschef, inrigger
Michael Lind